Familieophold

Familieophold på Als i Sønderjylland

Book en overnatningHotel Baltic og nyd et familieophold i fantastisk smukke omgivelser. Hotellet ligger lige udenfor Sønderborg i udkanten af den lille landsby Høruphav. Dermed er hotellet placeret midt i den landlige idyl, som du og din familie vil kunne nyde, imens I kommer helt ned i gear.

Samtidig er hotellet også beliggende i et historisk vigtigt område. Det var nemlig netop her, hvor Hotel Baltic i dag er placeret, at nogle af de sidste skud blev affyret, og hvor nogle af de sidste soldater faldt på begge sider i slaget 1864 med Danmark på den ene side og Preussen og Østrig på den anden. Dermed er et familieophold på Hotel Baltic også en oplagt måde, hvor I kan komme helt tæt på historien og lære mere om, hvad der skete dengang.  

Enestående naturoplevelser for hele familien

Når I er på familieophold på Hotel Baltic er der smuk natur lige udenfor vinduet, og der er mange muligheder. Lige nedenfor hotellet finder I Gendarmstien, som er en enestående mulighed for at vandre igennem det smukke og unikke kulturlandskab, man finder i netop Sønderjylland. Samtidig er det en fantastisk mulighed for de historieinteresserede. Både børn såvel som voksne. Det var nemlig på dette sti, at gendarmerne tilbage i tiden vogtede hver deres stykke af stien, mens de boede i små huse langs strækningen. Når I følger Gendarmstien, er det ikke svært at se for sig, og det gør vandreruten til noget helt særligt, når både børn og voksne kan forestille sig, hvordan gendarmerne holdt øjne og ører åbne, mens de patruljerede i de store grønne skove og langs de flade strande.

Derudover ligger Hotel Baltic få kilometer fra selve Sønderborg by, som også byder på et væld af oplevelser for hele familien. Byen er i sig selv et besøg værd med hyggelige små cafeer, shopping muligheder samt den gamle bydels små huse og Sønderborg Slot.

Book din familieophold på Hotel Baltic

Skal du og din familie have en dejlig weekendtur i det sønderjyske? Book en overnatning allerede nu, og glæd jer til en afslappende weekend med oplevelser for hele familien. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores smukke hotel!

Kontakt

Tel: 74 41 52 00
Mail: info@hotel-baltic.dk

Havbo 29
6470 Høruphav
Danmark
Sitemap

Følg os, og del din oplevelse på de sociale medier

Oplevelse og velvære – en hjertesag for os.