Nytårsmenu ud af huset

Nytårsmenu ud af huset

Forkæl dine gæster og ikke mindst dig selv på årets sidste aften

Kokken har kreeret en lækker menu, hvor der ikke er gået på
kompromis med kvalitet og det gode håndværk.

Nyd årets sidste aften, hvor du kun skal lægge sidste hånd på menuen inden servering og hvor udførlig vejledning medfølger.

Forret:
Cremet pighvarsuppe tilsmagt med hvidvin, serveret med hvid fisk, grøn olie & urter.

Hovedret:
Kalvemørbrad med variation af perlehøne, Pommes Macaire,
langtidsbagte gulerødder med timian, trøffelsky samt årstidens
bedste grønt.

Dessert:
Bagt chokoladebund serveret med syltede kumquarts, hvid chokoladecreme, appelsinstøv og vanille is parfait.

Pris per person kr. 385,00

Ring eller skriv for at reservere bord

Bordreservation på
tlf.nr. 7441 5200 eller mail: info@hotel-baltic.dk

Kontakt

Tel: 74 41 52 00
Mail: info@hotel-baltic.dk

Havbo 29
6470 Høruphav
Danmark
Sitemap

Følg os, og del din oplevelse på de sociale medier

Oplevelse og velvære – en hjertesag for os.