Sæsonmenu

Vores sæsonmenu er udvalgt af årstidens friske råvarer fra, så vidt muligt, lokale producenter.

Forret

Stenbiderrogn, fed fraiche, rødløg, kartoffel rösti

Hovedret

Filet af kalv, timian sauce, asparges kartofler, årstidens lækre grøntsager

Dessert

Mazarinbund med hvid chokolade, ovnsyltede rabarber, brændt hvid chokolade, mascarpone creme

Pris kr. 495,00

Vinmenu

Hvidvin:
Les Terres Basse, Gasgogne, Frankrig

Rødvin:
Nik Rager, Pinot Noir, Frankrig

Dessertvin:
Banyuls,  Frankrig

2 glas
kr. 285,00

3 glas
kr. 345,00

Onsdag – Lørdag

kl. 17.30 – 22.00
(køkkenet lukker kl. 21.00)

Arrangementer kan bookes alle ugens dage.

Bordreservation nødvendig på tlf.nr. 7441 5200 eller mail: info@hotel-baltic.dk