Sæsonmenu
Vores sæsonmenu er udvalgt af årstidens friske råvarer fra, så vidt muligt, lokale producenter.
Forret
Stenbiderrogn, fed fraiche, rødløg, kartoffel rösti
Hovedret
Filet af kalv, timian sauce, asparges kartofler, årstidens lækre grøntsager
Dessert
Mazarinbund med hvid chokolade, ovnsyltede rabarber, brændt hvid chokolade, mascarpone creme
Pris kr. 495,00
Vinmenu
Hvidvin:
Les Terres Basse, Gasgogne, Frankrig
Rødvin:
Nik Rager, Pinot Noir, Frankrig
Dessertvin:
Banyuls, Frankrig
2 glas
kr. 285,00
3 glas
kr. 345,00
Onsdag – Lørdag
kl. 17.30 – 22.00
(køkkenet lukker kl. 21.00)
Arrangementer kan bookes alle ugens dage.
Bordreservation nødvendig på tlf.nr. 7441 5200 eller mail: info@hotel-baltic.dk