Restaurant

I den hyggelige Kegnæsstue og vores stemningsfyldte Restaurant tilbyder vi lækre retter med afsæt i det klassiske danske køkken samt et twist af sydeuropæisk gastronomi.

Arbejdet med fokus på æstetik, kvalitet og gastronomiske oplevelser, er for os en naturlig del af hverdagen og vi går ikke på kompromis.

Vi bruger fortrinsvis økologiske, lokale råvarer og arbejder fokuseret på at bevare ærligheden i og kærligheden til alt vi laver.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen!

Åbningstider

Fredag – søndag
17.00 – 22.00

Søndagsfrokost
12.00 – 14.30
(Kun med bordreservation)

Kontakt os gerne for bordreservation.

Tlf: 7441 5200
Mail: info@hotel-baltic.dk

Sommermenu

Sommermenu

Pris 425,- DKK

Forret:

Skoven´s svampe serveret med fed fløde, syltede tomater, pancetta & ristet brød.

Hovedret:

Bøf af ungkvæg serveret med timian sky, små nye kartofler og havens grønt

Dessert:

Friske danske jordbær serveret med marengs, vanille parfait og brændt hvid chokolade

Vi passer godt på jer og overholder retningslinjer i forhold til Covid-19.
For at sikre alle en positiv oplevelse af at være “negativ” beder vi jer fremvise gyldigt coronapas.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Forårs Vinmenu

2 glas kr. 265,-

3 glas kr. 395,-

Hvidvin

Chablis, Olivier Tricon, Frankrig

Top kvalitets Chablis. her er alt hvad en Chablis skal have. Meget fyldig smag med noter af hvide blomster og nødder

1/1 fl. dkk 520,00

Rødvin

“Clos de sixte”, Lirac, Alain Jaume

Enkeltmarksvin fra nabodistriktet til Chateauneuf-du-Pape. Masser af smag og fylde. Producenten opnåede tæt på 100 piont ved Robert Parker.

1/1 fl. dkk 518,00

Dessertvin

Louis Eschenauer, Sauternes, Frankrig

Skøn let dessertvin med god sødme balance. Smag af fersken & abrikos.

½ fl. dkk 388,00

Bordreservation på
tlf.nr. 7441 5200 eller mail: info@hotel-baltic.dk

Aftenkort

Aften menu, a la carte

Forretter:

Koldrøget laks fra egen ovn, stuvet spinatkr. 115,00

Røget landskinke fra Kirke Hørup med carpaccio af rød peberkr. 110,00

Cremet pighvar suppe med urter Juliennekr. 145,00

Hjemmerøget lammekølle, asparges, marinerede rødløgkr. 120,00

Bagte svampe, gedeost, bacon, pestokr. 110,00

Hovedretter:

Letrøget unghane fra Gråsten, urtecremekr. 225,00

Dagens friske fisk med afstemt tilbehørkr. 245,00

(Hør gerne betjeningen om dagens fisk)

Bøf bearnaise, fritter – sæsonens grøntkr. 265,00

Wienerschnitzel af kalveinderlår, stegte kartofler, ærter, wienerdreng,
brunet smørkr. 185,00

Meunierestegt rødspætte, hvide kartofler – brunet smørkr. 185,00

Desserter:

Citroncreme med crumble & bagte hasselnødderkr.  95,00

Chokoladekage – creme anglaise – pisket skumkr. 105,00

Huset´s udvalg af oste marinerede rosiner – honning fra Alskr. 120,00

Til de yngste

Kyllingebryst med pasta & tomatfløde saucekr.  125,00

Smørstegt fiskefilet med fritter og remouladekr.  115,00

Skipper´s gryde med paprika & pølserkr. 125,00
(oksekød, løg, paprika, cocktailpølser, valgfri kartoffel)

Pandekager med is & chokoladesaucekr.   75,00

Ring eller skriv for at reservere bord

Bordreservation på
tlf.nr. 7441 5200 eller mail: info@hotel-baltic.dk

Frokost kort

Frokostmenu

Baltics frokosttallerken

Koldrøget laks fra egen ovn serveret med asparges & senneps sauce.
Mørbradbøf serveret med svampe a la creme. Dansk Brie serveret med druer. Kr. 195,00

Klassisk Pariserbøf

serveret med pickles, æggeblomme, løg, rødbeder & høvlet peberrod.Kr. 165,00

Husets stjerneskud

Meuniere stegt – & dampet rødspættefilet serveret på smørstegt brød med sø kogte rejer,
røget laks fra egen ovn, asparges & rød dressing. Kr. 175,00

Frisk pasta

Svøbt i hjemmelavet pesto, serveret med parmesan flager, sprødstegt skinke & glaserede mandler.Kr. 165,00

Husets æggekage

Serveret med rigeligt bacon, hjemmesyltede rødbeder, sennep, purløg & hjemmebagt rugbrød. Kr. 125,00

Frokost er kun om søndagen.

12.00 – 14.30
Kun med bordreservation.

Bordreservation på
tlf.nr. 7441 5200 eller mail: info@hotel-baltic.dk

Brunch

Lækker brunch

Røget laks fra egen ovn

Scramblede æg & bacon

Brunchpølser

3 slags pølser fra Hørupslagteren med salater & grønt

Lun leverpostej med svampe

Yougurt fra Naturmælk serveret med hjemmelavet müsli og friske bær

Udvalg af lækre gårdoste

Små lune frikadeller

Grøntsagstærte

Lune pandekager serveret med sirup

Friskskåret frugt & druer

2 slags hjemmelavet marmelade

Honning

Hjemmebagt kringle

Lune boller, hjemmebagt lyst & groft brød

Til vores brunch serveres

  • Friskbrygget Fairtrade kaffe
  • Udvalg fra Carstensen´s Thehandel
  • Æblemost fra Hestehave Frugtplantage
  • Varm chokolade med friskpisket skum

Pris pr. person kr. 335,00

Minimum 15 personer

Bordreservation på
tlf.nr. 7441 5200 eller mail: info@hotel-baltic.dk

Tapas

ud af huset

Tapas med lækre hjemmelavede specialiteter

Varmrøget laks fra egen ovn.

Krebsehalesalat

Bruchetta med honningsvøbte pærer, lufttørret skinke & talegio

Bresaola med pestobagte svampe

Krydderurtesnegle med oliven tapanade & lomo filet

Lækker salat

Hjemmebagt brød & pesto

Lemon creme med crumble

Vores tapas kan bestilles torsdag – søndag

Pris per person kr. 185,00

Bestilles dagen før,
inden kl. 17.00
på tlf. 7441 5200
eller mail: info@hotel-baltic.dk

2 eller 3 retter

ud af huset

Fra torsdag til søndag tilbyder vi 2 ell. 3 retter af nedenstående menu

Forret:

Grøntsags tatar serveret med lækker røget skinke fra Hørupslagteren samt hjemmebagt brød.

Hovedret:

Peber bøf serveret med små smørstegte kartofler, årstidens grønt samt peber sauce.

Dessert:

Citronmåne i nye klæder serveret med lemon curd og krystalliseret hvid chokolade.

Priser

2 retter kr. 215,00
3 retter kr. 265,00

Bestilles dagen før,
inden kl. 17.00
på tlf. 7441 5200
eller mail: info@hotel-baltic.dk

Kontakt

Tel: 74 41 52 00
Mail: info@hotel-baltic.dk

Havbo 29
6470 Høruphav
Danmark

Følg os, og del din oplevelse på de sociale medier

Oplevelse og velvære – en hjertesag for os.