Mindesammenkomst

Smuk mindesammenkomst på Hotel Baltic på Als i Sønderjylland

Efter en begravelse eller en bisættelse er der mange familier, som vælger at holde en mindesammenkomst. En mindesammenkomst er ofte mindre formel end selve begravelsen eller bisættelsen, og det er en god mulighed for at få talt med gæsterne, og også for at både venner og familie kan mindes den afdøde i godt selskab.

På Hotel Baltic tilbyder vi at afholde jeres mindesammenkomst i smukke & charmerende lokaler.

Hotel Baltic på Als i Sønderjylland ligger i rolige og naturskønne omgivelser. Selve hotellet er smukt, charmerende og velindrettet med fokus på at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære. Hotellet omkranses desuden af en stor klassisk have med store træer og direkte adgang til vandet, og så er der tilhørende terrasser med smuk havudsigt. Dermed får man som besøgende en følelse af at være midt i hyggelige naturskønne omgivelser, og dermed vil hotellet og dets faciliteter kunne danne rammerne for det smukke og værdige farvel, som I har brug for.

Vi ved hvor svært det kan være at afholde en mindesammenkomst og det er med dybeste respekt at vore medarbejdere skaber nogle trygge rammer for jeres arrangement.

Er der særlige ønsker fra afdøde, vil vi gøre alt for at imødekomme dem.

Mindesammenkomst i Sønderjylland

Vi tilbyder kaffebord i forbindelse med mindesammenkomster for mellem 10-100 personer.

Herunder har vi tre forskellige menuforslag, som vi har erfaret egner sig rigtig godt til en mindesammenkomst.

Menuforslag

Kaffe & Kage

Kaffe/the
Kringle
Lagkage
Småkager

kr. 155,00

Boller & småkager

Kaffe/te
1/1 bolle med pålæg
Kringle
Småkager

kr. 165,00

Smørrebrød

Kaffe/the
3 stk. uspecificerede snitter eller 2 stk. smørrebrød
Kringle
Småkager

kr. 170,00

Vi imødekommer jeres ønsker for dagen

På Hotel Baltic ved vi, hvor svært det kan være at afholde en mindesammenkomst, og dermed har vi den dybeste respekt for jer og jeres situation.

Derfor vil vi både før og efter arrangementet også gøre vores bedste for at skabe gode og trygge rammer for jeres arrangement, som alle kan være til stede i.

Har I nogle særlige ønsker fra afdøde, vil vi også gøre alt for at imødekomme disse.

Kontakt os for en uforpligtende snak

I skal endelig kontakte os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Hotel Baltic nær Sønderborg i Sønderjylland. Vi vil gerne høre om jeres selskab og mindesammenkomst samt hvilke konkrete ønsker, I har for dagen.

I fællesskab sætter vi rammerne for en god og hyggelig dag med et smukt og værdigt farvel til afdøde. I kan ringe på tlf.: 74 41 52 00 eller sende en mail på info@hotel-baltic.dk.