Frokost (Søndag)

Frokostmenu

Søndagsfrokost

Baltics frokosttallerken

Koldrøget laks fra egen ovn serveret med asparges & senneps sauce.
Mørbradbøf serveret med svampe a la creme. Dansk Brie serveret med druer.

Kr. 265,00

Husets stjerneskud

Meuniere stegt – & dampet rødspættefilet serveret på smørstegt brød med sø kogte rejer, røget laks fra egen ovn, asparges & rød dressing.

kr. 245,00

Husets æggekage

Serveret med rigeligt bacon, hjemmesyltede rødbeder, sennep, purløg & hjemmebagt rugbrød.

kr. 175,00

12.00 – 14.30
Bordreservation nødvendig

Bordreservation på tlf.nr. 7441 5200 eller mail: info@hotel-baltic.dk

Frokost i smukke omgivelser på Hotel Baltic i Sønderjylland

Vil du nyde en lækker frokost i grønne omgivelser, er Hotel Baltic på Als i Sønderjylland et oplagt valg. Hotellet ligger i historiske og naturskønne omgivelser, hvorfor I vil kunne starte hyggelig dag med en gastronomisk oplevelse i form af frokost på hotellet efterfulgt af en gåtur ved lystbådshavnen lige i nærheden eller den historiske gendarmsti. Gendarmstien ligger lige nedenfor hotellet og er en af Danmarks smukkeste kystvandreruter med et varierende landskab langs fjordens kyster, hvorfor den helt sikkert er værd at følge.

Hver søndag laver vi på Hotel Baltic lækker søndagsfrokost, hvor du kan vælge imellem husets frokostspecialiteter og nyde din søndagsfrokost i vores fantastiske smukke omgivelser.

Vores passion er vores gæster

Alt hvad vi gør her på Hotel Baltic, er med ét mål for øje. At skabe den bedst mulige oplevelse for vores gæster. Hvad end det er en frokost for to eller et større selskab. Vi ønsker, at du som gæst skal kunne komme og nyde et dejligt måltid i historiske lokaler med en charmerende og rolig atmosfære, mens du lader hverdagens stress ligge for en stund. Dette er målet for os, når vores gæster besøger Hotel Baltic. Derfor gør vi altid vores bedste for at give dig en afslappende og uforglemmelig oplevelse, hvor du kan komme helt ned i gear. Også når der blot er tale om en enkelt frokost.

Book bord til søndagsfrokost

På Hotel Baltic står vi klar til at give dig og dine kære en god oplevelse med smagfuld frokost i smukke omgivelser. Du kan booke dit bord på tlf.: 74 41 52 00 eller ved at sende en mail på info@hotel-baltic.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores fantastiske sønderjyske hotel midt i naturskønne omgivelser og landlig idyl.

Hotellet ligger kun få kilometer fra Sønderborg og er derfor også et besøg værd under en weekendtur eller et dagsbesøg til den hyggelige by.