Familieophold

Familieophold på Als i Sønderjylland

Når familien skal samles i forskellige anledninger om det er fødselsdag eller familietræf, er Hotel Baltic en oplagt mulighed. Vi skræddersyr gerne jeres ophold, så familien blot skal bruge energi på at hygge sig i fællesskabets tegn. De smukke omgivelser i den hyggelige landsby Høruphav samt Hotel Baltic´s spændende historie, som er bevaret med største respekt, indbyder til oplevelse og samvær.

Samtidig er hotellet også beliggende i et historisk vigtigt område. Det var nemlig netop her, hvor Hotel Baltic i dag er placeret, at nogle af de sidste skud blev affyret, og hvor nogle af de sidste soldater faldt på begge sider i slaget 1864 med Danmark på den ene side og Preussen og Østrig på den anden. Dermed er et familieophold på Hotel Baltic også en oplagt måde, hvor I kan komme helt tæt på historien og lære mere om, hvad der skete dengang.

Book dit familieophold på Hotel Baltic

Skal du og din familie have en dejlig weekendtur i det sønderjyske? Book en overnatning allerede nu, og glæd jer til en afslappende weekend med oplevelser for hele familien. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores smukke hotel!