Restaurant

Restaurant på Als

I restauranten på Hotel Baltic kan du nyde lækre retter kombineret med den skønneste maritime udsigt. Dermed garanterer vi både omgivelser og en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige, når du nyder en hyggelig aften på Hotel Baltic.

Den hyggelige Kegnæsstue og vores stemningsfyldte Restaurant danner rammen om køkkenets lækre retter, som har afsæt i det klassiske danske køkken og med et twist af sydeuropæisk gastronomi.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen!
(Klik herunder for at se menukort)

Aften
Onsdag – Lørdag
17.30 – 22.00
(køkkenet lukker kl. 21.00)

Kaffe & kage
Onsdag – Lørdag
14.00 – 16.00

Søndagsfrokost
12.00 – 14.30
(Kun med bordreservation)

Lokale råvarer

I restauranten på Hotel Baltic arbejder vi altid med fokus på æstetik, kvalitet og gastronomiske oplevelser, som en naturlig del af vores arbejde, og vi går aldrig på kompromis. Det betyder, at du altid får retter af højeste kvalitet, som er lavet på gode råvarer. Desuden bestræber vi os på fortrinsvis at bruge lokale råvarer, og vi arbejder fokuseret på altid at bevare både ærligheden og kærligheden til alt det, vi laver.

Se vores menukort og book bord

Vil du nyde et godt måltid i smukke omgivelser, står vi klar til at tage imod dig og dine kære. Klik videre og se vores menukort til hhv. aften, frokost, brunch eller mad ud af huset. Husk også at tjekke vores sæsonmenu, hvor vi sammensætter et udvalg af årstidens friske råvarer for at skabe en god og smagfuld oplevelse.

Kontakt os endelig for bordreservation. Ring på tlf.: 74 41 52 00 eller send en mail på info@hotel-baltic.dk. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores restaurant i naturskønne omgivelser få kilometer udenfor Sønderborg.