Overnatning

Overnatning på Als i Sønderjylland

Hvert enkelt af hotellets værelser har deres helt egen charme og unikke indretning med smukke antikviteter og alt er udført i eksklusive materialer.

En hyggelig og hjertelig atmosfære byder Jer velkommen i de historiske rammer, hvor nydelse, stilhed og livskvalitet får sin helt egen betydning.  For at skabe den autentiske stemning fra datidens badehoteller har vi fravalgt tv på vore værelser. Der er naturligvis wifi overalt på hotellet.

Alle priser er inklusiv morgenmad.

Tillæg ved hund

I er velkommen til at medbringe Jeres hund, dette kræver direkte reservation hos os, hvor I bedes gøre opmærksom på at I ønsker værelse med plads til jeres søde hund.

Tillæg for hund kr. 250,00

Overnatning på hotel i Sønderjylland

Book en overnatning, weekendophold eller familieophold på Hotel Baltic på Als i Sønderjylland, hvor en hyggelig og hjertelig atmosfære byder jer velkommen i de historiske rammer. Her får nydelse, stilhed og livskvalitet sin helt egen betydning.

Hvert enkelt af hotellets værelser har sin helt egen charme og unikke indretning med smukke antikviteter, hvor alt samtidig er udført i eksklusive materialer. Desuden har vi fravalgt TV på vores værelser for netop at skabe den autentiske stemning fra fortidens badehoteller. Der er dog naturligvis Wi-Fi overalt på hotellet.

Alle priser er inklusiv morgenmad.

Unikke oplevelser under dit ophold på Hotel Baltic

Under et ophold på Hotel Baltic på Als i Sønderjylland er der oplevelser til enhver. Hotel Baltic ligger kun få kilometer fra Sønderborg by, hvor der er mulighed for shopping og for at nyde det hyggelige cafeliv. Derudover er også Sønderborg Slot et besøg værd, og det kan være en oplevelse for både små og store. Slottet rummer nemlig en rig historie og indeholder i dag spændende udstillinger om både slottet såvel som hele områdets historie.

Ønsker du at komme væk fra byen, har Als, Sønderborg og Sønderjylland ligeledes et fantastisk unikt naturlandskab, hvor du kan få en afvekslende naturoplevelse, som du kun finder ganske få steder. Selve hotellet ligger midt i den smukke natur, og lige udenfor finder du også gendarmstien, som er en fantastisk mulighed for at opleve noget af alt den natur, som området har at byde på.

Vil du afslutte dagen med en gastronomisk oplevelse, kan du vælge at få aftensmad på vores hyggelige og stemningsfyldte restaurant. Her kan vi tilbyde lækre retter med afsæt i det klassiske danske køkken med et twist af sydeuropæisk gastronomisk kogekunst. Vi garanterer dig en smagfuld oplevelse, da vi aldrig går på kompromis og fokuserer på at bevare ærligheden og kærligheden til alt, vi laver.

Book din overnatning i Sønderjylland her

Ønsker du en overnatning på et smukt og smagfuldt indrettet hotel lige ved vandet på sydkysten af Als, så book din overnatning på Hotel Baltic allerede nu. Her kan du nyde de rolige omgivelser på og omkring hotellet, den fantastiske nærliggende natur eller tage et smut forbi Sønderborg. Hos Hotel Baltic står vi altid klar til at tage imod jer og give jer et hyggeligt og mindeværdigt ophold. Vi ser frem til at byde jer velkommen.