Sæsonmenu

Forside » Restaurant » Sæsonmenu

Vores sæsonmenu er udvalgt af årstidens friske råvarer fra, så vidt muligt, lokale producenter.

Forret

Stenbiderrogn, kartoffel rösti, fed fraiche, urter

Hovedret

Kalvefilet serveret med sauce süpreme. stegte kartofler og årstidens bedste grønt

Dessert

Chokoladekage, syltede qumkvarts, vanille iscreme

Pris kr. 565,00

Vinmenu

Hvidvin:
Louis Jadot, Chablis, Bourgogne, Frankrig

Rødvin:
Nik Rager, Pinot Noir, Frankrig

Dessertvin:
Banyuls,  Frankrig

2 glas
kr. 315,00

3 glas
kr. 395,00

Onsdag – Lørdag

kl. 17.30 – 22.00
(køkkenet lukker kl. 21.00)

Arrangementer kan bookes alle ugens dage.

Bordreservation nødvendig på tlf.nr. 7441 5200 eller mail: info@hotel-baltic.dk