Sæsonmenu
Forside » Restaurant »
Vores sæsonmenu er udvalgt af årstidens friske råvarer fra, så vidt muligt, lokale producenter.
Forret
Stenbiderrogn, kartoffel rösti, fed fraiche, urter
Hovedret
Kalvefilet serveret med sauce süpreme. stegte kartofler og årstidens bedste grønt
Dessert
Chokoladekage, syltede qumkvarts, vanille iscreme
Pris kr. 565,00
Vinmenu
Hvidvin:
Louis Jadot, Chablis, Bourgogne, Frankrig
Rødvin:
Nik Rager, Pinot Noir, Frankrig
Dessertvin:
Banyuls, Frankrig
2 glas
kr. 315,00
3 glas
kr. 395,00
Onsdag – Lørdag
kl. 17.30 – 22.00
(køkkenet lukker kl. 21.00)
Arrangementer kan bookes alle ugens dage.
Bordreservation nødvendig på tlf.nr. 7441 5200 eller mail: info@hotel-baltic.dk