Restaurant

Restaurant på Als i Sønderjylland

I restauranten på Hotel Baltic kan du nyde lækre retter i charmerende lokaler i smukke og naturskønne omgivelser. Vores restaurants gæster spiser i den hyggelige og stemningsfyldte Kegnæsstue eller udendørs på vores terrasse med maritimudsigt, når vejret er til det. De forskellige retter, som du kan vælge i mellem, skabes med afsæt i det klassiske danske køkken, men med et twist af sydeuropæisk gastronomi. Dermed garanterer vi både omgivelser og en gastronomisk oplevelse ud over det sædvandlige, når du nyder vores velsmagende menuer i godt selskab i de skønne omgivelser, vi kan tilbyde.

I den hyggelige Kegnæsstue og vores stemningsfyldte Restaurant tilbyder vi lækre retter med afsæt i det klassiske danske køkken samt et twist af sydeuropæisk gastronomi.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen!
(Klik herunder for at se menukort)

Åbningstider

Mandag – Søndag
17.30 – 22.00

Søndagsfrokost
12.00 – 14.30
(Kun med bordreservation)

Kontakt os gerne for bordreservation.

Tlf: 7441 5200
Mail: info@hotel-baltic.dk

Økologiske og lokale råvarer

I restauranten på Hotel Baltic arbejder vi altid med fokus på æstetik, kvalitet og gastronomiske oplevelser, som en naturlig del af vores arbejde, og vi går aldrig på kompromis. Det betyder, at du altid får retter af højeste kvalitet, som er lavet på gode råvarer. Desuden bestræber vi os på fortrinsvis at bruge økologiske og lokale råvarer, og vi arbejder fokuseret på altid at bevare både ærligheden og kærligheden til alt det, vi laver.

Se vores menukort og book bord

Vil du nyde et godt måltid i smukke omgivelser, står vi klar til at tage imod dig og dine kære. Klik videre og se vores menukort til hhv. aften, frokost, brunch eller mad ud af huset. Husk også at tjekke vores sæsonmenu, hvor vi sammensætter et udvalg af årstidens friske råvarer for at skabe en god og smagfuld oplevelse.

Kontakt os endelig for bordreservation. Ring på tlf.: 74 41 52 00 eller send en mail på info@hotel-baltic.dk. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores restaurant i naturskønne omgivelser få kilometer udenfor Sønderborg.

Kontakt

Tel: 74 41 52 00
Mail: info@hotel-baltic.dk

Havbo 29
6470 Høruphav
Danmark
Sitemap

Følg os, og del din oplevelse på de sociale medier

Oplevelse og velvære – en hjertesag for os.