Restaurant

I den hyggelige Kegnæsstue og vores stemningsfyldte Restaurant tilbyder vi lækre retter med afsæt i det klassiske danske køkken samt et twist af sydeuropæisk gastronomi.

Arbejdet med fokus på æstetik, kvalitet og gastronomiske oplevelser, er for os en naturlig del af hverdagen og vi går ikke på kompromis.

Vi bruger fortrinsvis økologiske, lokale råvarer og arbejder fokuseret på at bevare ærligheden i og kærligheden til alt vi laver.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen!

Åbningstider

Frokost

Fredag – søndag
11.30 – 14.30 eller efter aftale
(1. juli – 1. september alle dage)

Aften

Tirsdag – søndag
17.00 – 22.00 eller efter aftale
(1. juli – 1. september alle dage)

Kontakt os gerne for bordreservation.

Tlf: 7441 5200
Mail: info@hotel-baltic.dk

Forårs menu

Forårsmenu

Pris 425,- DKK

Forret:

Dampede Hvide asparges, med røget skinke fra Hørup & karse mayo.

Hovedret:

Kalvemørbrad med bagte gulerødder og pebersauce, samt årstidens spæde grøntsager.

Dessert:

Bagte rabarber med mascarponecreme.

Vi passer godt på jer og overholder naturligvis afstandskrav og retningslinjer i forhold til Covid-19.
For at sikre alle en positiv oplevelse af at være “negativ” beder vi jer fremvise gyldigt coronapas.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Forårs Vinmenu

2 glas kr. 250,-

3 glas kr. 295,-

Hvidvin

Tenuta Montetechiessi

Lækker kombination af chardonnay og vermentino druer som giver både fedme, fylde og masser af syre. Duft og smag af lime, citron & grønne æbler

1/1 fl. dkk 486,00

Rødvin

Gentelice Ventoux, Frankrig.

Fremragende vin fra hjørnet af rhonedalen.
kraftig smag med noter af mørk frugt

1/1 fl. dkk 472,00

Dessertvin

Louis Eschenauer, Sauternes, Frankrig

Skøn let dessertvin med god sødme balance. Smag af fersken & abrikos.

½ fl. dkk 388,00

Bordreservation på
tlf.nr. 7441 5200 eller mail: info@hotel-baltic.dk

Aftenkort

Aften menu, a la carte

Forretter:

Koldrøget laks fra egen ovn, stuvet spinatkr. 115,00

Røget landskinke fra Kirke Hørup med carpaccio af rød peberkr. 110,00

Cremet pighvar suppe med urter Juliennekr. 145,00

Hjemmerøget lammekølle, asparges, marinerede rødløgkr. 120,00

Bagte svampe, gedeost, bacon, pestokr. 110,00

Hovedretter:

Letrøget unghane fra Gråsten, urtecremekr. 225,00

Dagens friske fisk med afstemt tilbehørkr. 245,00

(Hør gerne betjeningen om dagens fisk)

Bøf bearnaise, fritter – sæsonens grøntkr. 265,00

Wienerschnitzel af kalveinderlår, stegte kartofler, ærter, wienerdreng,
brunet smørkr. 185,00

Meunierestegt rødspætte, hvide kartofler – brunet smørkr. 185,00

Desserter:

Citroncreme med crumble & bagte hasselnødderkr.  95,00

Chokoladekage – creme anglaise – pisket skumkr. 105,00

Huset´s udvalg af oste marinerede rosiner – honning fra Alskr. 120,00

Til de yngste

Kyllingebryst med pasta & tomatfløde saucekr.  125,00

Smørstegt fiskefilet med fritter og remouladekr.  115,00

Skipper´s gryde med paprika & pølserkr. 125,00
(oksekød, løg, paprika, cocktailpølser, valgfri kartoffel)

Pandekager med is & chokoladesaucekr.   75,00

Drikkevarer

Skriv lidt om drikkevarerne hér? 

Hvilke vine holder i, som regel og hvilket bryghus leverer øl og vand.

Bordreservation på
tlf.nr. 7441 5200 eller mail: info@hotel-baltic.dk

Frokost kort

Frokostmenu

Baltics frokosttallerken

Koldrøget laks fra egen ovn serveret med asparges & senneps sauce.
Mørbradbøf serveret med svampe a la creme. Dansk Brie serveret med druer. Kr. 195,00

Klassisk Pariserbøf

serveret med pickles, æggeblomme, løg, rødbeder & høvlet peberrod.Kr. 165,00

Husets stjerneskud

Meuniere stegt – & dampet rødspættefilet serveret på smørstegt brød med sø kogte rejer,
røget laks fra egen ovn, asparges & rød dressing. Kr. 175,00

Frisk pasta

Svøbt i hjemmelavet pesto, serveret med parmesan flager, sprødstegt skinke & glaserede mandler.Kr. 165,00

Husets æggekage

Serveret med rigeligt bacon, hjemmesyltede rødbeder, sennep, purløg & hjemmebagt rugbrød. Kr. 125,00

Drikkevarer

Skriv lidt om drikkevarerne hér? 

Hvilke vine holder i, som regel og hvilket bryghus leverer øl og vand.

Bordreservation på
tlf.nr. 7441 5200 eller mail: info@hotel-baltic.dk

Brunch

Lækker brunch

Røget laks fra egen ovn

Scramblede æg & bacon

Brunchpølser

3 slags pølser fra Hørupslagteren med salater & grønt

Lun leverpostej med svampe

Yougurt fra Naturmælk serveret med hjemmelavet müsli og friske bær

Udvalg af lækre gårdoste

Små lune frikadeller

Grøntsagstærte

Lune pandekager serveret med sirup

Friskskåret frugt & druer

2 slags hjemmelavet marmelade

Honning

Hjemmebagt kringle

Lune boller, hjemmebagt lyst & groft brød

Til vores brunch serveres

  • Friskbrygget Fairtrade kaffe
  • Udvalg fra Carstensen´s Thehandel
  • Æblemost fra Hestehave Frugtplantage
  • Varm chokolade med friskpisket skum

Pris pr. person kr. 335,00

Bordreservation på
tlf.nr. 7441 5200 eller mail: info@hotel-baltic.dk

Tapas

ud af huset

Tapas med lækre hjemmelavede specialiteter

Varmrøget laks fra egen ovn.

Krebsehalesalat

Bruchetta med honningsvøbte pærer, lufttørret skinke & talegio

Bresaola med pestobagte svampe

Krydderurtesnegle med oliven tapanade & lomo filet

Lækker salat

Hjemmebagt brød & pesto

Lemon creme med crumble

Vores tapas kan bestilles torsdag – søndag

Pris per person kr. 185,00

Bestilles dagen før,
inden kl. 17.00
på tlf. 7441 5200
eller mail: info@hotel-baltic.dk

2 eller 3 retter

ud af huset

Fra torsdag til søndag tilbyder vi 2 ell. 3 retter af nedenstående menu

Forret:

Grøntsags tatar serveret med lækker røget skinke fra Hørupslagteren samt hjemmebagt brød.

Hovedret:

Peber bøf serveret med små smørstegte kartofler, årstidens grønt samt peber sauce.

Dessert:

Citronmåne i nye klæder serveret med lemon curd og krystalliseret hvid chokolade.

Priser

2 retter kr. 215,00
3 retter kr. 265,00

Bestilles dagen før,
inden kl. 17.00
på tlf. 7441 5200
eller mail: info@hotel-baltic.dk

Kontakt

Tel: 74 41 52 00
Mail: info@hotel-baltic.dk

Havbo 29
6470 Høruphav
Danmark

Følg os, og del din oplevelse på de sociale medier

Oplevelse og velvære – en hjertesag for os.