Sæsonmenu

Vores sæsonmenu er udvalgt af årstidens friske råvarer fra, så vidt muligt, lokale producenter.

Hvide asparges, rejer, sauce hollandaise, knust peber, karse drys, hjemmebagt brød

Kalvemedaljon, timian sauce, forårets spæde grøntsager, små nye kartofler med urter

Bagte rabarber, mazarin, mascarpone creme, brændt hvid chokolade. 

Pris kr. 455,00

Vin menu
Hvidvin:
Tenuta Montechiessi, Toscana 

Rødvin:
La Croix du Duc, Bordeaux, Frankrig

Dessertvin:
Louis Eschenauer, Sauterne, Frankrig                    

2 glas kr. 275,00
3 glas kr. 345,00

Åbningstider

Kontakt os gerne for bordreservation.

Tlf: 7441 5200
Mail: info@hotel-baltic.dk

Kontakt

Tel: 74 41 52 00
Mail: info@hotel-baltic.dk

Havbo 29
6470 Høruphav
Danmark
Sitemap

Følg os, og del din oplevelse på de sociale medier

Oplevelse og velvære – en hjertesag for os.