Sæsonmenu

Vores sæsonmenu er udvalgt af årstidens friske råvarer fra, så vidt muligt, lokale producenter.

Dampede hvide asparges, lufttørret Hørup skinke, karse mayo, frisk kværnet peber

*****

Kalvemørbrad serveret med timian sky, små stegte kartofler samt årstidens grønt

*****

Friske danske jordbær serveret med fed fløde

*****

Pris kr. 545,00

Vin menu
Hvidvin:
Johannes Hohner, Riesling, Tyskland

Rødvin:
Nik Rager, Pinot Noir, Frankrig

Dessertvin:
Louis Eschenauer, Sauternes, Frankrig               

2 glas kr. 265,00
3 glas kr. 325,00

Åbningstider

Onsdag – Lørdag           
kl. 17.30 – 22.00
(køkkenet lukker kl. 21.00)

Arrangementer kan bookes alle ugens dage.

Kontakt os gerne for bordreservation.

Tlf: 7441 5200
Mail: info@hotel-baltic.dk

Kontakt

Tel: 74 41 52 00
Mail: info@hotel-baltic.dk

Havbo 29
6470 Høruphav
Danmark
Sitemap

Følg os, og del din oplevelse på de sociale medier

Oplevelse og velvære – en hjertesag for os.