Sæsonmenu

Vores sæsonmenu er udvalgt af årstidens friske råvarer fra, så vidt muligt, lokale producenter.
*****

Bygotto med græskar, brunet smør og hasselnødder

*****

Noisetter af hjortefilet serveret med bagt pære og peber sauce

*****

Claufoutis af æbler serveret med kanel is

*****

Pris kr. 565,00

Vin menu
Hvidvin:
Tenuta Montecchiesi, Toscana

Rødvin:
Barolo, Poiana, “Sottocatello di Novello”, Piemonte, Italien

Dessertvin:
Louis Eschenauer, Sauternes, Frankrig               

2 glas kr. 365,00
3 glas kr. 415,00

Åbningstider

Onsdag – Lørdag           kl. 17.30 – 22.00
(køkkenet lukker kl. 21.00)

Arrangementer kan bookes alle ugens dage.

Kontakt os gerne for bordreservation.

Tlf: 7441 5200
Mail: info@hotel-baltic.dk

Kontakt

Tel: 74 41 52 00
Mail: info@hotel-baltic.dk

Havbo 29
6470 Høruphav
Danmark
Sitemap

Følg os, og del din oplevelse på de sociale medier

Oplevelse og velvære – en hjertesag for os.