Sæsonmenu

Vores sæsonmenu er udvalgt af årstidens friske råvarer fra, så vidt muligt, lokale producenter.

Rillét af laks på spæde salater serveret med purløgs mayo, hjemmebagt brød og kærnet smør

*****

Kalvemørbrad på leje af kantarel frikassé, timian sky, stegte aspargeskartofler, årstidens grønt

*****

Tarte de Tartin med vanille iscreme

*****

Pris kr. 545,00

Vin menu
Hvidvin:
Pierres Blanches, Chardonnay, Frankrig

Rødvin:
Mc Pherson, Shiraz, Australien

Dessertvin:
Banyols, Banyols, Frankrig               

2 glas kr. 245,00
3 glas kr. 305,00

Åbningstider

Onsdag – Lørdag           
kl. 17.30 – 22.00
(køkkenet lukker kl. 21.00)

Arrangementer kan bookes alle ugens dage.

Kontakt os gerne for bordreservation.

Tlf: 7441 5200
Mail: info@hotel-baltic.dk

Kontakt

Tel: 74 41 52 00
Mail: info@hotel-baltic.dk

Havbo 29
6470 Høruphav
Danmark
Sitemap

Følg os, og del din oplevelse på de sociale medier

Oplevelse og velvære – en hjertesag for os.