Sæsonmenu

Vores sæsonmenu er udvalgt af årstidens friske råvarer fra, så vidt muligt, lokale producenter.

Cremet svampesuppe med røget unghane

*****

Tian af kalvehaler, trøffel sky, årstidens grønt

*****

Chokolade moussé, orangestøv

*****

Pris kr. 575,00

Vin menu
Hvidvin:
Sancerre, Sauvignon Blanc, Frankrig

Rødvin:
Barolo, Poiana, “Sottocatello di Novello”, Piemonte, Italien

Dessertvin:
Louis Eschenauer, Sauternes, Frankrig               

2 glas kr. 465,00
3 glas kr. 515,00

Åbningstider

Onsdag – Lørdag           kl. 17.30 – 22.00
(køkkenet lukker kl. 21.00)

Arrangementer kan bookes alle ugens dage.

Kontakt os gerne for bordreservation.

Tlf: 7441 5200
Mail: info@hotel-baltic.dk

Kontakt

Tel: 74 41 52 00
Mail: info@hotel-baltic.dk

Havbo 29
6470 Høruphav
Danmark
Sitemap

Følg os, og del din oplevelse på de sociale medier

Oplevelse og velvære – en hjertesag for os.